Video

Vis, hvem I er

I kan skille jer ud i branchen ved at vise, hvem I er i en præsentationsvideo med god storytelling.

Fonde og projekter

Stærke fortællinger til ansøgninger, afrapporteringer og generel formidling af jeres arbejde.

Få en content-bank

Få opbygget en content-bank med content-videoer, så I aldrig er i tvivl om, hvad I skal poste på hjemmeside og sociale medier.

Reklamevideo

Få en reklamefilm, I kan bruge til at præsentere jer på hjemmeside, sociale medier eller i netværks-sammenhæng.

Præsentationsvideo

Vil I gerne vise jeres kunder, hvem I er og hvad I kan? Så passer en præsentationsvideo perfekt til jeres behov. I videoen giver I kunderne et indblik i, hvad I er eksperter i, og hvordan I kan hjælpe jeres kunder. Præsentationsvideoer er geniale til gøre jer synlige online og skabe en personlig forbindelse til jeres kunder.

Afrapportering og funding

Store, alenlange (og helt sikkert vigtige) rapporter kan med fordel kondenseres til kortere videoer, der hjælper med at fortælle de overordnede linjer. Det kan hjælpe med at fange nye samarbejdspartnere, formidle hovedbudskabet og skabe interesse for emnet hos modtagere uden for feltet.

Det anvender f.eks. DTU Aqua til deres forskningsprojekter og Race for Oceans til afrapportering.

Contentvideoer

Vi kan producere contentvideoer, som er kortere videoer, der er perfekte til content marketing på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Sammen med jer finder vi ud af, hvilke videoer, I ønsker. Derefter filmer og redigerer vi videoerne, så I har dem i en samlet content-bank til fremtidigt brug.

Videokursus

Alkymedia tilbyder videokurser, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi lærer jer, hvordan I kan filme lækre, professionelle videoer med jeres telefoner og hvordan I klipper dem sammen. Derudover giver vi jer indblik i, hvordan I deler videoerne, så de skaber så meget værdi som muligt.

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle de kreative processer