Video

Vis, hvem I er

I kan skille jer ud i branchen ved at vise, hvem I er i en præsentationsvideo med god storytelling.

Få en content-bank

Få opbygget en content-bank med content-videoer, så I aldrig er i tvivl om, hvad I skal poste på hjemmeside og sociale medier.

Producér egne videoer

Med et videokursus får I mulighed for at lære at lave videoer, klippe dem sammen og dele dem på sociale medier.

Reklamevideo

Få en reklamevideo, I kan bruge til at præsentere jer på hjemmeside, sociale medier eller i netværks-sammenhæng.

Contentvideoer

Vi kan producere contentvideoer, som er kortere videoer, der er perfekte til content marketing på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Sammen med jer finder vi ud af, hvilke videoer, I ønsker. Derefter filmer og redigerer vi videoerne, så I har dem i en samlet content-bank til fremtidigt brug.

Præsentationsvideo

Vil I gerne vise jeres kunder, hvem I er og hvad I kan? Så passer en præsentationsvideo perfekt til jeres behov. I videoen giver I kunderne et indblik i, hvad I er eksperter i, og hvordan I kan hjælpe jeres kunder. Præsentationsvideoer er geniale til gøre jer synlige online og skabe en personlig forbindelse til jeres kunder.

Videokursus

Alkymedia tilbyder videokurser, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Vi lærer jer, hvordan I kan filme lækre, professionelle videoer med jeres telefoner og hvordan I klipper dem sammen. Derudover giver vi jer indblik i, hvordan I deler videoerne, så de skaber så meget værdi som muligt.

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle de kreative processer