Content on demand

Formidl professionelt

Vil I gerne sende content af høj kvalitet ud på jeres platforme? Vi sørger for, at I får lækkert og gennem-arbejdet indhold til deling på jeres platforme.

Få content løbende

Med Content on Demand har I muligheden for at få lavet nyt, professionelt content hver måned - hvad enten det er en professionel video, billeder eller tekster.

Hav en SoMe-livline

Vil I selv lære, at producere video, blogpost eller noget helt tredje, I kan være stolte af? Med Content on Demand står vi altid klar med rådgivning.

Opbyg content-bank

Når vi indleder Content on Demand, laver vi samtidig en content-bank, så I altid har indhold liggende, som I kan dele, når I mangler indhold til sociale medier.

Contentbank

Hvis man vil gøre sig synlig for sine kunder, er det nødvendigt at være vedholdende på hjemmeside og sociale medier. Vi hjælper jer med at planlægge fremtidige posts, så de er i tråd med virksomhedens værdier og ‘tone of voice’. Vi udarbejder en færdig content-kalender, så I aldrig er i tvivl om, hvad I skal poste hvor og hvornår.

Videoer

Vi kan producere content-videoer, som er kortere videoer, der er perfekte til content marketing på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Sammen med jer finder vi ud af, hvilke videoer I ønsker. Derefter filmer og redigerer vi videoerne, så I kan sende dem ud på jeres platforme.

Billeder

For at sikre et solidt flow, på hjemmeside og sociale medier, er det essentielt at have noget lækkert indhold at dele. Med content on demand kan du månedligt få taget billeder, som vi redigerer og finpudser specifikt til dine ønsker. Billederne kan  indgå i din content-bank, så du altid har professionelt content liggende til deling. 

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle
de kreative processer