Contentstrategi

Hav en solid SoMe-plan

I får en konkret model i form af en content-kalender, så I altid ved, hvad I skal poste på sociale medier og hjemmesiden.

Skarp markedsføring

Vi hjælper jer med at få en klar linje i jeres markedsføring, så jeres content er i tråd med jeres værdier og ‘tone of voice’.

Få en content-bank

Jeres content-bank indeholder billeder, videoer og tekster, så I ikke skal opfinde den dybe markedsførings-tallerken hver dag.

Få overblik over SoMe

Vi hjælper jer med at får et klart overblik over, hvilke platforme, der er relevante for jer, og hvordan I skal bruge dem.

photographs, geneology, photo

Content-bank og -kalender

Hvis man vil gøre sig synlig for sine kunder, er det nødvendigt at være vedholdende på hjemmesiden og sociale medier. Vi hjælper jer med at lave content og planlægge fremtidige posts, så de er i tråd med virksomhedens værdier, storytelling og ‘tone of voice’. Vi udarbejder en færdig content-kalender med indhold, så I aldrig er i tvivl om, hvad I skal poste hvor og hvornår.

Definition af de bedste platforme

Der findes efterhånden mange forskellige platforme og sociale medier. Det kan føles som en jungle at finde ud af, og de forskellige platforme har forskellige fordele. Alkymedia er jeres guide gennem SoMe-landskabet. Vi hjælper jer med at definere, hvilke platforme, der er mest relevante for jer og jeres virksomhed, så I kan bruge energien de rigtige steder.

train station, night, railway

Storytelling og kernefortælling

Hvad fortæller I og jeres medarbejdere om virksomheden, når de taler med samarbejdspartnere, kolleger eller venner? Kernefortællingen er vigtig for en virksomheds identitet og jo stærkere storytellingen er, jo bredere når den ud. Vi hjælper jer med at finde jeres unikke stemme i branchen, så I kan bruge den aktivt i virksomhedens markedsføring. Dette er guld værd i forhold til at give markedsføringen retning og mening.

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle
de kreative processer