Foto

Et genkendeligt univers

Få taget professionelle billeder til jeres hjemmeside - billeder, der præsenterer jeres virksomhed.

Få sat ansigt på

Få taget billeder af jeres medarbejdere. Employer branding er vigtig for at tiltrække nye spændende kunder og medarbejdere.

Jeres visuelle identitet

Skab en visuel identitet, der er genkendelig på både jeres hjemmeside, på sociale medier og i jeres markedsføring.

Billeder til deling på SoMe

Få opbygget en content-bank, hvor I altid kan tage billeder fra, når I poster på sociale medier.

Billeder til hjemmeside

Vores hjerner elsker visuelle indtryk, og billederne på jeres hjemmeside giver jeres kunder indblik i, hvem I er og hvad I står for. Vi hjælper jer med at tage de billeder, der repræsenterer jeres ‘tone of voice’, så jeres kunder hurtigt får et godt indtryk af jeres virksomhed.

Billeder til content marketing

Det kan være svært at vide, hvad man skal poste på sociale medier for at skabe løbende interesse for jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at tage billeder af jer, jeres hverdag og virksomheden, som I kan bruge til fremtidig content marketing. Derved opbygger vi en content-bank, I kan bruge af.

Billeder af medarbejdere

De senere år er employer branding blevet en udbredt trend. Vi hjælper jer med at tage professionelle billeder af medarbejdere i virksomheden. Billederne kan både bruges på hjemmeside og på sociale medier. Det skaber en personlig forbindelse til medarbejderne og kan være med til at tiltrække nye gode medarbejdere.

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle
de kreative processer