Hvem er vi?

Maja Sønderskov Pedersen

Uddannet cand. mag. i dansk og kulturforståelse.

Bæredygtigheds-kommunikationsentusiast, formidler, historiefortæller og projektleder by heart. 

E-mail: maja@alkymedia.dk
Telefon: 61 65 91 04

Marc Skjødt Pedersen

Uddannet dokumentarist på European Film College. 

Videograf, fotograf, video edit-haj, dokumentarist i hjertet, grejnørd og forhenværende politimand.

E-mail: marc@alkymedia.dk
Telefon: 53 27 48 15

Vision

Vi vil hjælpe grønne virksomheder med at vokse, så de kan gøre verden til et grønnere og mere bæredygtigt sted.

Mission

At markedsføre og undervise grønne virksomheder, så de bliver tilvalgt af kunder og samarbejdspartnere.

Om Alkymedia

Først og fremmest er vi, Maja og Marc, søskende og vores hjerter banker for bæredygtighed og ansvarlighed. Derudover er vi et dream team indenfor video, billeder, bæredygtighedskommunikation og green marketing. 

Vi startede Alkymedia, fordi vi gerne vil hjælpe virksomheder med at fortælle om deres fantastiske arbejde. Det er vores erfaring, at virksomheder ofte har brug for mere end én video til at styrke deres tilstedeværelse online – de har brug for en bredere rådgivning om, hvordan de skal arbejde med deres markedsføring. Netop bredere rådgivning og markedsføringshjælp er det, vi yder til vores kunder.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jeres virksomhed med at blive synlig, så I bliver valgt til af både kunder og samarbejdspartnere. Vi tror ikke på quick fixes, men derimod på langsigtede løsninger.

Derfor vil vi lære jer, hvordan I kan blive selvkørende med jeres markedsføring – så hjælper Alkymedia jer along the way. Få et hav af tips og tricks på vores blog

Vi vil lave guld til grønne virksomheder.

Grunden til, at vi startede Alkymedia ligger egentlig et stykke væk fra markedsføringsbranchen. Vi nærer begge to et enormt ønske om gøre jorden lidt grønnere.

Dog er vi hverken ingeniører eller biokemikere, der kan lave banebrydende forskning, som ændrer måden vi bygger på, kører på eller spiser på. Derimod ligger vores kompetencer indenfor markedsføring.

I vores tidligere jobs har vi ofte set, at de små virksomheder med stort grønt potentiale bliver overset – både isoleret set og som underleverandører – fordi det halter med markedsføringen og promoveringen af dem selv.

Dét vil vi lave om på! Vi vil hjælpe de grønne idéer med at komme ud i lyset, så de kan få den opmærksomhed, vi synes, de fortjener.