Case: Ranum Skole

Det er noget af det første du husker, og det har været med til at danne dig som menneske. Derfor er de rigtige værdier vigtige og det ved Ranum Skole.

Målet

I en tid hvor danskerne flytter mere end nogensinde før, er det vigtigt at fortælle om de værdier en folkeskole har.
Derfor havde Ranum Skole & LBO brug for at nå ud til de nye forældre, der skulle vælge institution og skole til deres børn. Værdierne var på plads, så nu skulle de formidles gennem glade, varme, sociale og lærerige videoer, der kunne hjælpe med at sprede budskabet om en god start på livet i Ranum.

Med løbende produktioner over et helt skoleår, sikrer de sig video og billeder, der kan indgå i deres content bank til fremtidige posts på sociale medier.

Når én ikke er nok

Det blev hurtigt klart, at Ranum Skole havde mange gode historier og værdier, der skulle fortælles. Så i stedet for at klemme det hele ned i én video, valgte vi at splitte produktionen op i flere små videoer. Hermed var vi mere sikre på, at modtagerne ville få de enkelte budskaber med, når de blev delt løbende. Dermed havde Ranum Skole også flere skud i bøssen til deres sociale medier. Ud fra vores sparringsmøder udviklede vi storylines og produktionsplaner for de enkelte videoer, baseret på de vigtigste emner, lokationer og visuelle indhold. Alt sammen pakket ind i en genkendelig form med børnene i centrum. Dertil kom en større mængde billeder fra dagene, der hver kunne leve som separate posts i den kommende tid.

En del af produktionerne blev kombineret med et samarbejde med RELATE, der i samarbejde med LBO Ranum skaber en vej til stærkere relationer i dagtilbud.

Services

  • Sparringsmøde med udgangspunkt i skolens kerneværdier og behov for kommunikation.
  • Definering af målgrupperne og de forskellige platforme.
  • Plan for optagelse af de enkelte værdi-videoer.
  • Definering af hvilket fokus, der skal vægtes i de enkelte videoer, samt vigtige lokationer og skud til at understøtte budskabet.

Produkter

  • 4 værdi-videoer.
  • 4 case videoer med RELATE.
  • Tilhørende thumbnails til at fange opmærksomheden hos modtageren.
  • 96 udvalgte stillbilleder fra optagelserne.
  • Grafisk opsætning af intro og outro til den visuelle indpakning af produktionerne.

Det var spot on!

"Alkymedia har produceret en række videoer for Ranum Skole, som appetit vækker for kommende elever og deres forældre - Alkymedia fandt straks skolens nerve og fik præsenteret lige netop vores skole - det var spot on. Det er første, men ikke sidste gang vi kalder på Alkymedia - tak for inspirerende samarbejde."
Inger Østergaard
Viceskoleleder, Ranum Skole & SFO

Se flere cases

Hør mere om jeres muligheder