Case: Grønne Sammen

Viborg ville sidste år prøve noget nyt – nemlig en festival, hvor der var fokus på at blive klogere på de mange grønne initiativer. Det blev en kæmpe succes, og vi fik æren af at indfange det på video. 

Målet

Festivalen ‘Grønne Sammen’ skulle afholdes for allerførste gang. Idéen var, at festivalen skulle være for alle, der er interesseret i den grønne omstilling – både private og virksomheder. Holdet bag havde sammensat et program, der skulle tilgodese alle disse målgrupper, og derfor var vores opgave at indgange den gode stemning og de mange besøgende i video og billeder. Eftersom festivalen ikke havde været afholdt før, havde de ikke på forhånd noget billed- eller video-materiale, de kunne promovere festivalen med. Derfor optag og producerede vi en video den første dag, som de kunne bruge på Facebook dagen efter, for at få endnu flere til at komme. 

Hvorfor valgte Grønne Sammen videoer og billeder?

For at indfange stemningen til festivalen og samtidig sikre, at der var materiale til næste års festival, valgte Grønne Sammen at dokumentere dagene med video og billeder. Gennem hele festivalen sørgede vi for at optage en masse stemningsklip, klip af prominente oplægsholdere og tage en masse billeder, så der er materiale til næste år.

Festivalen blev en enorm succes og i løbet af dagene var der en masse besøgende forbi torvet i Viborg. Holdet bag Grønne Sammen fortalte, at de havde haft god succes med stemningsvideoen på Facebook, og at de var sikre på, at den var med til at tiltrække endnu flere gæster. 

Services

  • Sparring om udformningen af videoerne, så vi sikrede, at videoerne levede op til Grønne Sammens forventninger og samtidig var relevante for deres primære målgrupper. 
  • Rådgivning om platforme, målgrupper og formater. 
  • Produktion af video samme dag, for at vise festivalens indhold og aktivere nye deltagere.
  • Konkrete idéer til udformningen i forhold til emner, billeder og vinklinger. 
  • Tilrettelæggelse af interviews af forskellige aktører og oplægsholdere til Grønne sammen. 

Produkter

  • Eventvideo produceret samme dag, for at få flere til at komme dagen efter.
  • En eventvideo/’tak for i år’-video, der kort opsummere, hvilke oplæg og aktiviteter, der var til Grønne Sammen 2022.
  • Video med udtalelse fra forskellige aktører til Grønne Sammen og i Viborg. 

Se flere cases

Hør mere om jeres muligheder