Hjemmeside

Få SEO-klar hjemmeside

Når vi laver hjemmesider, sikrer vi, at hjemmesiden er tilpasset SEO-parametre fra begyndelsen, så den kommer så godt fra start som muligt.

Bliv fundet af kunderne

Når man søger en service eller et produkt, søger man ofte på Google. Med en SEO-tilpasset hjemmeside bliver I synlige for kunder, som ellers ikke ville have fundet jer.

Skab et professionelt univers

Med en hjemmeside får I mulighed for at beskrive, hvad I er gode til, besvare relevante spørgsmål, fremvise tidligere cases og have et direkte talerør.

Ret selv på hjemmesiden

Vi opbygger hjemmesiden for jer, men vi kan også sætte jer ind i, hvordan I selv kan rette og tilføje elementer på den, så den er up to date.

Opbygning og opsætning af hjemmeside

Vi hjælper jer med at købe et domæne, sætte hjemmesiden op, og så finder vi i fællesskab ud af, hvordan I gerne vil have jeres hjemmeside til at se ud. Vi kan også rådgive om opbygningen ifht. brugervenlighed og SEO.

Forslag og hjælp til forbedringer

Hjemmesider kan se ud på mange forskellige måder alt efter behov og ønsker. Måske trænger jeres tekster til en SEO-gennemgang, eller måske bør jeres hjemmeside sammensættes på en mere Google-venlig måde. Alt dette hjælper vi jer med, og vi rådgiver om, hvad I kan gøre i fremtiden.

Hjælp til hjemmeside

Vi tilbyder en introduktion til hjemmesidens opbygning, så I selv kan redigere og tilpasse indholdet løbende. Vi giver jer indblik i, hvordan man flytter elementer, tilføjer tekst, nyheder eller andet, som I kan få brug for. Ved større ændringer står vi selvfølgelig altid klar med råd og vejledning.

Vil du lære at lave det selv?

Se vores kurser om alle
de kreative processer